Ανακοινώσεις Υποτροφιών

Κληροδότημα Αλέξανδρου Χατζόπουλου - ΙΚΥ

  • Posted on: 18 February 2020
  • By: tvmd

Σας διαβιβάζουμε, συνημμένα,

α) ανακοίνωση του Ι.Κ.Υ. για την προκήρυξη χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, με κριτήριο την οικονομική αδυναμία και κατά προτίμηση την καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, σε  προπτυχιακούς φοιτητές που σπουδάζουν σε ΑΕΙ της Ελλάδας (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ), από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Αλέξανδρου Χατζόπουλου»,

β) το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και

γ) έντυπο της αίτησης υποβολής υποψηφιότητας.

 

Κατερίνα Γιάννου

Τμήμα Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών

Υποτροφία Università degli Studi di Perugia

  • Posted on: 24 January 2020
  • By: tvmd

 

Το Πανεπιστήμιο Università degli Studi di Perugia προσφέρει υποτροφία διάρκειας ενός μήνα, με σκοπό την παρακολούθηση ταχύρρυθμου κύκλου μαθημάτων ιταλικής γλώσσας και πολιτισμού από έναν φοιτητή. Η υποτροφία καλύπτει πλήρως το κόστος των διδάκτρων καθώς και μέρος του κόστους διαβίωσης με το εφ άπαξ ποσό των 500 ευρώ. Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να προσέλθουν στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/01/2020, στις 11:00 πμ στο γραφείο του υπευθύνου καθηγητή Αντώνη Βεντούρη.

Αντώνης Βεντούρης

IKY - Ανακοίνωση Θεοδωρίδειο κληροδότημα εκπαιδευτικών

  • Posted on: 20 January 2020
  • By: tvmd

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε την Προκήρυξη δέκα (10) θέσεων υποτροφιών με διαγωνισμό, για μεταπτυχιακές σπουδές (μάστερ) στον τομέα της παιδαγωγικής επιστήμης, εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό (σε μία εκ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, από τα έσοδα του  «Θεοδωρίδειου Κληροδοτήματος Εκπαιδευτικών» του αείμνηστου Πάνου Δημητρίου Θεοδωρίδη.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι 08/03/2020.

Προκήρυξη υποτροφιών για προπτυχιακούς/κες φοιτητές/τριες του Α.Π.Θ. ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) για το έτος 2020

  • Posted on: 10 December 2019
  • By: tvmd

 

Εκ μέρους του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητή Δημητρίου Κωβαίου, σας γνωρίζουμε ότι η Σύγκλητος του ΑΠΘ (συνεδ. υπ. αριθμ. 3009/20-11-2019) ενέκρινε τη χορήγηση εβδομήντα (70) υποτροφιών για το έτος 2020 σε προπτυχιακούς/κές φοιτητές/τριες των Τμημάτων του ΑΠΘ που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές, σύμφωνα με την Περιγραφή (Συνημμένο 1).

Υποτροφία του Πανεπιστημίου Università per Stranieri di Perugia

  • Posted on: 6 June 2019
  • By: tvmd

 

Ανακοίνωση

Μετά από την αξιολόγηση των στοιχείων που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές σχετικά με την υποτροφία του Πανεπιστημίου Università per Stranieri di Perugia, στην πρώτη θέση κατατάσσεται η φοιτήτρια Τσαγγαρή Γεωργία του Βασιλείου.

Αντώνης Βεντούρης