Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο μάθημα ΕΨ900

  • Posted on: 25 September 2021
  • By: tvmd

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» (ΕΨ 900) ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (2021-2022)

 

Το μάθημα «Εκπαιδευτική ψυχολογία» (ΕΨ 900) προσφέρεται και σε φοιτητές και φοιτήτριες άλλων τμημάτων. Δεδομένου ότι ο  αριθμός των φοιτητών και των φοιτητριών από άλλα τμήματα που μπορούν να γίνουν δεκτοί/δεκτές στο μάθημα είναι περιορισμένος (150 άτομα), οι φοιτητές και οι φοιτήτριες από άλλα τμήματα (εκτός του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής) που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που έχει αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/ss6cqZFfkEhEncPCA

Η συγκεκριμένη φόρμα θα είναι ανοικτή μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 15:00, συνεπώς όσοι και όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να τη συμπληρώσουν μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00.

Η συμπλήρωση αυτής της φόρμας ΔΕΝ ισοδυναμεί με εγγραφή στο μάθημα, αλλά βοηθά να υιοθετηθούν κάποια κριτήρια για την επιλογή των φοιτητών, εφόσον χρειαστεί: στην περίπτωση που οι φοιτητές και οι φοιτήτριες από άλλα τμήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα είναι περισσότεροι/ες από όσους μπορούν να γίνουν δεκτοί, θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές και στις φοιτήτριες των μεγαλύτερων εξαμήνων. Σε περίπτωση που ο αριθμός των φοιτητών και των φοιτητριών των μεγάλων εξαμήνων είναι ιδιαίτερα μεγάλος θα χρησιμοποιηθεί ως κριτήριο η σειρά δήλωσης του ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο μάθημα.

Όσοι και όσες γίνουν τελικά δεκτοί/δεκτές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα από τη διδάσκουσα. Η λίστα με τα ονόματα και τα στοιχεία τους θα σταλεί στη γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής που θα τα προωθήσει στις γραμματείες των άλλων τμημάτων οι οποίες και θα τα περάσουν στο sis.

Η διδάσκουσα

Μάρω Δόικου